Rólam

Scholtz Péter vagyok, segítő szakmákban dolgozom 1995 óta.

Sok területen tevékenykedtem. Munkáimban az volt a közös pont, hogy segítettem az embereknek visszatalálni önmagukhoz. Gyermekpszichiátrián foglalkoztatóként, szenvedélybeteg rehabilitációjában terapeutaként, fiatalok nevelésében oktatóként, igazságszolgáltatásban pártfogóként tevékenykedtem és közben tanultam, tapasztaltam. Megtanultam egyénekkel, csoportokkal hatékonyan dolgozni, egy, a generációs hatásokkal intenzíven foglalkozó kineziológiai ág teljes módszerét elsajátítottam, és mediátorként is végeztem.

Segítőként az utamat járva a saját módszeremet dolgoztam ki, melynek alkalmazása lehetőséget biztosít a hozzám fordulóknak, hogy addig rejtett vagy ismeretlen belső folyamataikba betekinthessenek, és azokat korrigálni tudják. Nagy öröm számomra, amikor a segítséget igénylő az életében tudatosabbá, viselkedésében hatékonyabbá válik, és adott problémája megoldódik. Élvezettel vetem magam a közös a munkába, várva, hogyan kászálódunk ki együtt a generációs, vagy egyedfejlődési sémák terhe alól.

Amit rólam mondanak

A klienseim visszajelzése alapján kezeléseim sajátossága abban rejlik, hogy egyénre szabottan, célzottan, megoldáscentrikusan, gyorsan hatnak.

Bátran vállalom – szükség esetén – a külső mankó szerepét és direkten, nyíltan nyújtok támogatást, adok tanácsot. Hiszem, hogy az életünk során feladatot teljesítünk és minden helyzet, krízis, probléma segít ezen életfeladat megoldásában, csak néha ehhez külső segítség szükségeltetik.

Itt vagyok.

Személyesen és online is tudunk együtt dolgozni.

Várlak tanácsadó irodámba, vagy otthonod kényelméből a képernyőn keresztül.

Scroll to Top