Egyéni foglalkozások

Milyen esetben érdemes hozzám fordulni?

Úgy érzed, hosszú évek óta hiányzik valami, hogy nem tudsz kiteljesedni, megrekedtél, negatív események ismétlik magukat, letapadtál… Nyomod a gázt, de kipörög a kerék, nem jutsz egyről a kettőre. Úgy érzed, hiányzik valami, de abban sem vagy biztos, mi lehet az.

Néha azt sem tudod, mit is szeretnél valójában. Vajon mi lehet a baj? Ki vagy te egyáltalán? Hogyan lehetsz sikeresebb, elégedettebb az életben, annak minden területén? “Kitört” valami belőled…?

Csak hírből ismered a harmóniát, vagy onnan sem? Azonnal megborulsz, ha történik valami kellemetlen és általában történik is? Érzelmi blokkoltság jellemez?

Sokszor úgy éled meg, mintha megbénulnál, vagy mintha nem is te lennél… Mi állhat a háttérben, vajon „ki”  vagy „mi”, miféle érzelmi és gondolati blokkok veszik át helyetted az irányítást, hogyan dolgozol önmagad ellen?

Nem a képességeidnek, vágyaidnak megfelelően alakul életed, sorsod. Nem csak ennyiről kellene szólnia az életednek, kapcsolataidnak. Többre, másra vagy hivatott, de…

A tested is folyamatosan jelzi, hogy valami nincs rendben? „Nyavalyás” vagy, folyton betegeskedsz? Valószínűleg tudat alatt valahogy önmagad ellen dolgozol, és ennek jelentkeznek a már fizikai szinten is észlelhető tünetei.

Körvonalazódik, vagy pontosan tudod, hogy mi a baj, hogy mi nem stimmel. Készen állsz megfogalmazni magadnak, másoknak, de mégsem tudod, hogyan orvosold.

A fenti vagy egyéb problémák miatt arra jutottál, nincs vesztegetni való időd, gyors tisztázást és iránymutatást szeretnél. Érzed, hogy nem mehet így tovább és sürgős változásra vágysz.

Környezeted, barátaid, kollégáid, családtagjaid, párod visszajelzései alapján valami nem stimmel, számukra nem teljesen felhőtlen a veled való kapcsolódás. Esetleg hasonló jellegű meglátásokat fogalmaznak meg.

Mért van mindez, hogyan lehet jobb?

Sokszor fogalmunk sincs a bennünk zajló összetett folyamatokról. Személyiségünk bonyolult biokémai gépezetre épülve, generációs kontextusok tükrében megannyi hagymahéjként fejlik ki az élet helyzeteiben, –és majd a közös munkánk során is. Okokat, gyökérokokat keresünk és találunk majd együtt, rendszerbe illeszkednek az eddigi, jelenlegi szituációk, eszközöket mutatok, és mindez együtt esélyt teremt, hogy a jövőbeli helyzetek kedvezőbben alakulhassanak. Együtt tudatosítjuk, mi „van”, miben vagy, mi történik, mi zajlik éppen körülötted és benned, és megvizsgáljuk, mire van szükség ahhoz, hogy jobb lehessen. Ezt követőn megtervezzük az oda vezető utat.

Hogyan zajlik a közös munka?

Amíg a belső erőforrásaidat nem aktivizálod. leszek a külső mankód, megtartalak.

Bátran és felelősséggel adok útmutatást. Tudatosságra, megoldás-és cselekvéscentrikus ülésekre készülj, melyeknél a kompaktságra törekszünk, minden alkalom után “termékkel” távozol.

Tanácsadás menete

Módszerek

Scroll to Top